PostNord Strålfors ja Vitec Futursoftin yhteistyö

PostNord Strålfors tarjoaa Vitec Futursoftin asiakkaille kustannustehokkaan ja helppokäyttöiset laskujen lähetys- ja vastaanottopalvelut.

Toiminnanohjausjärjestelmän tavoitteena on ennen kaikkea työskentelyn helpottaminen.
Tärkeintä on se, että asiakasyritys voi keskittyä olennaiseen, eli omaan ydntoimintaansa ilman, että esimerkiksi ajanvaraukseen, tilausten hallinnointiin, taloushallintoon ja raportointiin kuluu turhaa aikaa tai kustannuksia.
Pyrimme yhdessä Strålforsin kanssa siihen, että tuotteissamme on kaikki ne ominaisuudet, joita asiakkaamme voivat tarvita, liittyivätpä ne sitten esimerkiksi asiakas- tai tuotehallintaan, työnohjaukseen, ajanvaraustoimintoihin, tilauksiin tai vaikkapa tehokasta työtä ohjaaviin sovelluksiin, ajoneuvojen tietopankkeihin tai viestintäkanaviin. Kun asiakas saa kaiken samasta paikasta, säästyy sekä aikaa että rahaa.

Kustannustehokkaat ja nopeat laskutuspalvelut
Strålforsin We mail -palvelun avulla voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaan ja nopeasti käyttöönotettavan laskutuksen, joka mahdollistaa sekä paperi-että verkkolaskujen lähettämisen helposti suoraan järjestelmästä.
Myös ostolaskujen käsittely tapahtuu Strålforsin kautta. Käytännössä ostolaskut ohjataan Strålforsin toimesta suoraan Vitec Futursoftin ostoreskontraan. Sekä paperi-verkko- että sähköpostilaskujen vastaanotto onnistuu ongelmitta.

Toiminta perustuu kestävälle kehitykselle
Futursoftilla on tällä hetkellä reilut parituhatta asiakasta ja lähes kymmenentuhatta käyttäjää. Toimintamme on kasvussa, ja myös digitalisaatio ottaa jatkuvasti isoja harppauksia eteenpäin. Strålfosin nykyaikaiset järjestelmät vastaavat hyvin näihin haasteisiin, ja ne ovat myös Vitec Groupin arvojen mukaisia. 
Strålforsin järjestelmien laatu on säilynyt erinomaisena, ja yhteistyömme on ollut sujuvaa, käyttöönotot sujuvat ongelmitta, mikä luonnollisesti osaltaan vaikuttaa myös hyvään asiakaskokemukseen.
Strålfors saa meiltä erityisestä kiitos hyvästä ja nopeasta palvelustaan. Toiveitamme ja tarpeitamme kuunnellaan tarkalla korvalla, ja niihin reagoidaan tarvittaessa hyvin nopeasti. Saamamme palvelu on henkilökohtaista ja välittävää. Yhteistyötä on tehty jo vuosia, ja yhteinen tuotekehitystyö on paitsi helppoa ja luontevaa, niin myös tuloksellista.
Menestyvän yhteistyön ja kehittämisen keskiössä on juuri asiakas. Strålforsin ja Vitec Futursoftin tehtävänä on ennen kaikkea auttaa asiakkaitaan menestymään -nyt ja huomenna.