Avoimet työpaikat

Etsimme arvojemme mukaisia ( rehellisyys, luotettavuus, avoimuus ) uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä monimutkaisista asioista yksinkertaisesti toimivia, kuunnellen asiakasta. Uskomme ihmisten väliseen avoimuuteen ja luottamukseen.

Täältä löydät avoimet työpaikkamme ja aina voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

Software Specialist SD

Etsimme uutta kollegaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään monipuolisten IT-tukitehtävien parissa.

Software Specialistina tehtäviisi kuuluvat monipuoliset IT-tuen tehtävät. Tuet kaikkia yrityksen B2B asiakkaita järjestelmiin liittyvissä ongelmissa. Palvelupyyntöjen ratkaisemisen ja koordinoinnin lisäksi hallinnoit mm. järjestelmien käyttöoikeuksia, hinnastoja ja lisäpalvelujen liitäntöjä. Käytössä ovat mm. Line Carrier Desk ja Jira Service Management. Ohjelmiston lisätoimintoja asennetaan etätyökaluin.

Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle tai loppuvaiheen IT opiskelijalle. IT opinnot eivät ole kuitenkaan välttämättömyys vaan tehtävässä onnistumisen avain on laajan AutoFutur ohjelmiston opettelu. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä. Emme siis odota valmista osaajaa vaan tärkeintä on asenne sekä halu oppia ja kehittyä työssä!

Toimistomme sijaitsee Hills Business Parkin upeissa tiloissa, mutta työtä voit tehdä joustavasti sopien myös osin etänä. Käytössä on siis hybridi työmalli, jossa tavoitteena on, että voit työskennellä myös osin toimistolta käsin.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työsuhde ja tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin klo 8-16.

Hae paikkaa!