Futursoftista ja Frendixistä tuli kavereita

Järvenpääläinen Frendix Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rengashylly- ja rengasvarastoratkaisuja.
Yhteistyö Vitec Futursoftin kanssa on jatkunut jo parin vuoden ajan ja tuonut asiakkaille selvää helpostusta renkaiden varastointiin ja rengassesonkien hoitamiseen.

Keväällä 2021 Frendix Oy:n IT-päällikkö Markku Hakkarainen otti yhteyttä Vitec Futursoftiin ehdottaakseen yhteistyötä. Futursoftilla juuri aloittanut AutoFutur-ohjelman tuotejohtaja Ilkka Karvonen
oli nopeasti juonessa mukana. Tästä alkoi yhteistyö, joka on jatkunut hyvässä hengessä alusta alkaen.

TireMANAGER ja AutoFutur saumattomasti yhdessä
Frendix TireMANAGER on rengasvarastovalmistajan ammattitaidolla toteuttama renkaiden kokonaisvaltainen järjestelmä, jolla rengasvarastonhallinta helpottuu ja nopeutuu. Se pitää sisällään myös renkaanvaihtojen nettiajanvaraus- sekä markkinointitoiminnot.

Tällä hetkellä AutoFuturin ja TireMANAGERin välillä siirtyvät reaaliaikaisesti sekä rengaspaikka-, ajanvaraus- että asiakastiedot.
"Frendixin valitseminen oli meille lottovoitto" ylistää rovaniemeläinen Tiia Jääskö Polar Rengas Oy:ltä, kun rengasajanvaraukset satelevat ajantasaisesti AutoFuturin kalenteriin.
Myös muun muassa Motonet-korjaamot ovat hyödyntäneet TireMANAGERissa olevaa mahdollisuutta massamarkkinointiin ja tarjousten lähettämiseen suoraan asiakkaiden sähköpostiin.
Vuoden 2022 keväällä julkaistun Frendix App -mobiilisovelluksen ansiosta rengashotellin hallinta sujuu entistä näppärämmin, sillä se poistaa rengastarrojen tarpeen ja tekee rengassesongin hoitamisesta hoitamisesta varsin vaivatonta. Frendix App mahdollistaa renkaissa olevien luottokortin kokoisten rengastägien lukemisen ja rengastietojen kirjoittamisen muistiin kännykällä. Renkaan kulutuspintatiedot voi puhua kännykkään, ja ne siirtyvät suoraan asiakkaille lähetettäviin rengasraportteihin havainnollisiksi profiileiksi.
Yhdessä TireMANAGERin älykkään hyllytiedon kanssa käyttäjä saa kännykkään myös tarkan tiedon siitä, minne renkaat kannattaa varastossa sijoittaa.

Vain taivas on yhteistyön rajana
Vitec Futursoft on Frendixin tärkein ohjelmistokumppani Suomessa, ja kaikki integraation kehitykset tulevat ensisijaisesti juuri AutoFuturiin. Molemmat osapuolet ovat vahvasti sitoutuneita jatkuvaan tuotekehitykseen ja yhteistyön syventämiseen.
Ohjelmien keskenäistä yhteyttä kehitetään jatkuvasti niin, että tulevaisuudessa ne tulevat näyttäytymään ikään kuin saman ohjelman eri näkyminä. Vain taivas on rajana, kun vahvan mobiili -ja siruosaamisen sekä rengasvarastojen rakennuskokemuksen omaava Frendix ja ajoneuvoalan ohjelmistoratkaisujen kehittäjänä alan kovinta kärkeä edustava Vitec Futursoft jatkavat yhteistyötään.