Paikallisen ohjelmaversion päivitys

Mikäli käytössäsi on paikallinen ohjelmaversio, päivitykset haetaan alla olevan linkin kautta.

Avautuvalle sivulle kirjaudutaan ylläpitotunnuksilla. Mikäli nämä ei ole tallessa, voitte olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun. Tunnukset tallennetaan myös usein suoraan ohjelman asetuksiin, jolloin voitte käyttää ohjelman etusivun vasemmassa alanurkassa olevaa "Tuki" painiketta.

Kirjaudu tämän linkin kautta

Pilvipalvelun päivitykset tapahtuvat Vitec Futursoftin toimesta.