Sujuvia maksamisen ratkaisuja sekä kauppiaille että kuluttajille

Olemme liittänneet Netsin maksupäätteet osaksi toiminnanohjausjärjestelmäämme. Sen ansiosta voimme luottaa siihen, että maksukorttitapahtumat hoituvat helposti ja luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa.

Nets on Suomen ja Pohjoismaiden johtava maksupalveluiden tarjoaja, ja se palvelee asiakkaitaan kaikissa kokoluokissa ja kanavissa. Yrityksen tavoitteena on tuottaa helppokäyttöisiä maksamisen ratkaisuja niin fyysisiin toimenpiteisiin kuin verkkokauppaan, mobiiliin ja etämyyntiinkin.
Palveluiden toimivuus, luotettavuus ja turvallisuus ovat toiminnan keskiössä. Nets ja sen edeltäjä Luottokunta ovat toimineet Suomessa jo vuodesta 1965.
Netsin maksupäätteet antavat kuluttajalle mahdollisuuden sujuvaan ja luotettavaan korttimaksutapahtumaan ostoprosessin loppuvaiheessa. 
Asiakkaillamme on tällä hetkellä yhteensä noin 1900 toiminnanohjausjärjestelmään integroitua maksupäätettä, joten kyse on merkittävästä likketoiminnasta myös meidän osaltamme.

Uusi integraatio Nets Maksulinkki
Netsin innovatiivinen tuotekehitys vastaa tehokkaasti maksuprosessien muuttuviin tarpeisiin. Esimerkkinä tästä on uusi Nets Maksulinkki, joka on ihanteellinen ratkaisu moniin yritystarpeisiin.
Maksujen suorittaminen onnistuu verkkomaksulomakkeella myös ilman erillistä verkkokauppaa tai -sivuja.
Voit siis liittää maksulinkin laskuihin, sähköpostitarjouksiin, tekstiviesteihin tai tilausvahvistukiin - tai lähettää linkin suoraan asiakkaalleesi.
Kun asiakkaasi napsauttaa lähettämääsi maksulinkkiä, hänet siirretään suojatulle Netaxeptin maksusivuille, jossa maksu voidaan suorittaa.